lockie 1.jpg
 

This large winemakers barn was attached at 90° to the existing house. The challenge was unifying it as living space in a way that looked natural. We created large openings to the existing house connecting the upper floor through a new landing taking the stairs up at the side. This created a natural through passage to the garden and pool and defined the dining and kitchen space. Existing concrete wine cuves were opened to create a wine cave and a kitchen utility room, both with clear glass doors. The upper floor was converted into a mezzanine media room and a master open plan bedroom. The result is spacious and full of character. WInemaking equipment recovered from inside the house were used as statuary in the garden design.

"The barn became the focal point of this execution, the missing piece of the puzzle. It brought all elements of this site together in a cohesive and completely natural way."